Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Tobulinimas
  • 6/12Pcs Silikono Durų Kamštis Rankena Buferiai Lipni Deurstopper Apsaugos Porte Trinkelėmis Sienos Raštas Padas Durų Išjungti Lipdukas
img
img
img
img
img
img

2. Jei jokių problemų ateina jums, prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, siekiant padėti jums.

Apie Laivybos

Apie Atsiliepimą

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

- Jūsų patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.Gavę produktas, tikiuosi, jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų(4 arba 5 žvaigždučių).

Apie Paslaugą

Kreiptis: miegamųjų, biuro, vonios, virtuvės, šaldytuvai, spintos, komodos, ir kt.

-PRIEŠ palikdami neigiamą atsiliepimą.PRAŠOME susisiekti su mumis pirmą, ir mes galime padėti jums išspręsti problemą.

【Kokybiškos Medžiagos】- dailylentės, yra pagaminti iš silikono medžiaga, kuri yra draugiška, patvari ir elastinga, kuri gali sumažinti ir sugeria triukšmą kontaktai ir sukurti ramią namų aplinką.

【Suderinama】Šios sienos apsaugos gali būti naudojamas miegamieji, vonios kambariai, virtuvės, šaldytuvai, spintos, komodos, indaujos ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Paketas Apima:

6/12Pcs Sienos Raštas Padas

Savybės:

【Lengva Įdiegti】Su lipnus paviršius, tai durų rankena raštas nereikalauja gręžimo, lengva įdiegti, nuplaukite ir nusausinkite sienos pirma, tada klijuoti jį kur jums reikia.

Produkto: silikono durų rankena bamperis

Spalva: balta/juoda/pilka/juoda/rožinė

Naudoti: neleisti pažeisti sienos iš durų rankenos rankena

2.Jūsų užsakymas yra paprastai išsiunčiamas per 24h, prašome būti daugiau pacientų laukti.

·Mes stengiamės tai padaryti geriau ir, kad jums jaustis patenkintas!

【Sienos ir Baldai Raštas】durų bamperis palieka saugų atotrūkį tarp durų rankena ir sienos, baldai ir sienos, kuri labai gina savo sienos ir baldus nuo pažeidimų.

【Lankstumo ir Patvarumo】, Pagaminti iš eco-friendly gumos geros elastingumą ir didelį triukšmą.Priešinasi suspaudimo ir deformacijos.

1.Jei jūs nuspręsite laivas iš Kinijos, mes laivo Atv-rm.lt Standartinis Pristatymas; jei jūs nuspręsite laivas iš užsienio sandėlių, mes išsiųsti vietinės logistikos pristatymo.

3.Nieko prašome leiskite man žinoti,mes ją išspręsti jums kuo greičiau.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad laiko skirtumas tarp jav.Mes dirbti Kinijoje.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Durų Sustoja
  • RAKTINIS ŽODIS: Apvalus Kvadratas, Silikoninė Rankena Buferiai
  • Sertifikavimo: CE

Žymos: kamštis iš silikono, padas, rankenėlę, aparatūros silikono

  • Anonymous

    2022-09-12

    Nuostabi maža durų kamščiu. Man patinka tai, kaip tyliai ji yra ir apsaugo sienos, bet ji apsaugo gipso kartono nuo sugadinimo. Pagamintas iš putų taip slėgio gali sugerti. Labai kietas!